avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 995 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii concediu 126zile
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

concediu 126zile

va rog sa ma sfatuiti ce sa fac nu mi se plateste banii pe concediu dinaintea nasterii 1noi-24noi si patronul imi zice ca nu treb sa ma plateasca doar 42 zile dp nastere eu i am depus concediu si am fc doar o copie dp el unde sa ma duc sa mi se dea bani dc conc e la ele?dc ma duc la casa de sanatate voi putea ridica bani?

Alte discuții în legătură

Prenatal si concediu de ingrijire copil marcovicicatalina marcovicicatalina eu lucrez la o societate de 2 ani cu carte de munk pe 4ore,si trebuie sa nasc in octombrie,as dori dc se poate sa intru eu in cele 126zile post si prenatal si ... (vezi toată discuția)
Tatal in ccc 2 ani RaduAdi RaduAdi buna.ziua.situatia noastra e urmatoarea: sotia mea e din republica moldova si a ramas insarcinata si nu a lucrat inca in romania (nici macar o luna).momentan e ... (vezi toată discuția)
Am cim la doua companii- cine plateste indemnizatia pt concediu de maternitate si cea pt ccc? ilinca35 ilinca35 Buna ziua , Sunt insarcinata in 31 de saptamani.De la 01.02.2012 am intrat in concediu prenatal. Am CIM la o companie cu 5 ani de vechime.Aceasta companie nu ... (vezi toată discuția)