avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Se poate monta contor (debitmetru) la conducta de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Se poate monta contor (debitmetru) la conducta de canalizare?

Se poate monta contor (debitmetru )pe reteaua de canalizare a unei locuinte in vederea justificari cantitati de apa evacuata in canalizare.Avind in vedere ca o parte din apa aproximativ 50% mai exact cea de la Wc este colectata intr-un bazin propiu separat (fosa septica) Tinind cont ca la intrare (alimentare) locuintei exista contor iar cantitatea de apa menajera care se plateste acum este 100%iar inainte era 75% din apa potabila (intrata).In felul acesta as putea dovedi cantitatea de apa evacuata in reteaua de canalizare.
Cel mai recent răspuns: BX , utilizator 11:33, 16 Decembrie 2010
Cred ca din punct de vedere tehnic se poate insa nu cred ca vi se va lua in consideratie. Ati semnat un contract cu firma de salubritate, un contract cadru. Daca reusiti sa ii convingeti ca doriti sa schimbati metodologia de calcul veti putea sa va montati acel debimetru. Trebuie insa sa aveti acordul lor, altfel va fi o cheltuiala inutila. Va urez succes!
Pai daca ati pune contor pe evacuare....mi-e ca n-ati mai putea evacua mai nimic :)
Contorul are un filtru care se colmateaza el la apa curata, daramite la apa evacuata!!!

:offtopic: Dar aveti idei, nu gluma! :)
Solutii tehnice exista...nu asta-i problema. Se poate face un semi-bazin care se goleste mai departe la o anume cantitate/greutate...si astfel contorizam cata materie maro evacuam. :))
Dar cum zicea si colega noastra lumi71, nu are cine si de ce sa va ia asa ceva in considerare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Racordare canalizare konadelle konadelle Bună ziua. Am fosă septică alcătuită din 2 bazine. Sunt obligată să mă racordez la rețeaua de canalizare? (vezi toată discuția)
Racordare apa si canalizare obligatorie? buna ziua, sunt in procesul ... GabrielNicolae GabrielNicolae Racordare apa SI canalizare obligatorie? Buna ziua, Sunt in procesul constructiei casei. Incerc sa ma racordez la apa, dar cei de la compania de apa imi ... (vezi toată discuția)
Lamuriri privind plata serviciului de canalizare costelbc1 costelbc1 Buna seara ! Din punct de vedere legal, cum mi se poate factura serviciul de canalizare daca nu am bransament de apa potabila de la reteaua orasului. ... (vezi toată discuția)