avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Lamuriri privind plata serviciului de canalizare
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Lamuriri privind plata serviciului de canalizare

Buna seara !
Din punct de vedere legal, cum mi se poate factura serviciul de canalizare daca nu am bransament de apa potabila de la reteaua orasului. Mentionez ca apa de baut si cea de gatit o cumpar de la magazin, iar cea pentru spalat si wc provine din apa de ploaie filtrata si colectata intr-un bazin subteran din beton de circa 60 metri cubi (5m x 4m x 3m). Multumesc !
Cel mai recent răspuns: AndradaElla , utilizator 21:37, 28 Iulie 2015
Buna seara.
Normal ar fii sa mergeti la Regia de apa cu documentele din care sa rezulte ca aveti construita fosa, ca nu sunteti beneficiarul alimentarii cu apa din reteaua publica si daca se poate, poze la Serviciul Contractare, discutati cu cei de acolo si trebuie sa se rezolve. Poate cei de acolo datorita cititorului de strada sa nu se fii confuzie si s-a strecurat vreo greseala privind nr imobilului ,etc.... O seara buna
Ultima modificare: Marți, 28 Iulie 2015
AndradaElla, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate monta contor (debitmetru) la conducta de canalizare? kovacsarcadiu kovacsarcadiu Se poate monta contor (debitmetru )pe reteaua de canalizare a unei locuinte in vederea justificari cantitati de apa evacuata in canalizare.Avind in vedere ca o ... (vezi toată discuția)
Compania apa furt pe fata costi11 costi11 As dori sa stiu daca se poate da in judecata compania apa din Bv pt a intra in legalitate, sau cel putin eu cred ca nu sunt in legalitate! Noi platim ... (vezi toată discuția)
Apa si canal. buna.as avea urmatoarea intrebare:o gaspodarie ... Zifrumoasa Zifrumoasa Apa si canal. Buna.as avea urmatoarea intrebare:o gaspodarie la tara cu cinci persoane care au domiciliul acolo.cinci persoane care sunt mai mult ... (vezi toată discuția)