avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice achizitii publice - plangere impotriva deciziei CNSC
Discuție deschisă în Achiziţii publice

achizitii publice - plangere impotriva deciziei CNSC

conform dispozitiilor art. 281 alin. (1) si (3) din O.U.G. nr. 34/2006 (dupa ultimele modificari si completari) : "(1) Deciziile consiliului privind solutionarea contestatiei si obligarea la plata amenzii pot fi atacate cu plangere la instanta judecatoreasca prevazuta la art. 283 alin 1 in termen de 10 zile de la comunicare atat pentru motive de nelegalitate cat si de netemeinicie.
(3) Partea care formuleaza plangerea are obligatia sa comunica, in termenul prevazut la alin 1, o copie a acesteia, precum si a inscrisurilor doveditoare si partii adverse, depunand dovada de comunicare in fata instantei pana la primul termen de judecata."

Care este sanctiunea in cazul in care nu se comunica in termen partii adverse copia plangerii si a inscrisurilor si astfel nu se depune dovada comunicarii la instanta? S-ar putea invoca, de catre cealalta parte evident, exceptia tardivitatii mergand pe ideea ca dispozitiile alin. (1) si (3) ale art. 281 reprezinta conditii cumulative pentru exercitarea caii de atac impotriva deciziei CNSC? Cunoasteti jurisprudenta cu privire la speta de fata?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 12:43, 15 Decembrie 2010
se da termen pentru lipsa de procedura si se pune in vedere contestatorului sa comunice partii actele si sa depuna dovada la urmatorul termen de judecata (care a fost stabilit in saptamina urmatoare).

experienta proprie, Curtea de Apel Constanta.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere irinastnciu irinastnciu Care sunt pasii care trebuiesc urmati in cazul in care s-a formulta o plangere impotriva unei decizii CNSC? Ce se va intampla cu desfasurarea procedurii? ... (vezi toată discuția)
Comunicarea de la cnsc se face prin curier sau fax ??? Cristi___ Cristi___ Am o intrebare legata de modul de comunicare a deciziilor CNSC. Am depus o contestatie si nu am primit nimic de la ei. Din intamplare am verificat iar ... (vezi toată discuția)
Cnsc contestatie melcsy melcsy unde se poate contesta decizille CNSC-lui? la curtea de apel? sau la tribunal? (vezi toată discuția)