Am castigat 2 procese cu firma la care am fost angajat: Unul in care sunt obligati sa-mi plateasca restante salariale si altul, in care se anuleaza decizia lor de a ma concedia disciplinar si ii obliga la reintegrarea mea in munca pe postul detinut anterior si plata drepurilor salariale de la data deciziei disciplinare (04.08.2010) pana la reintegrarea efectiva.
Probleme e ca firma refuza sa execute ambele sentinte(le-am facut si solicitari scrise pentru executarea ambelor sentinte in data de 06.12.2010).Doresc sa-i actionez in instanta (penal) pentruart. 277 si art. 278 Codul Muncii.
as dori sa-mi spuneti catre cine sa fac plangerea penala (parchet, Judecatorie, Politie ?) si impotriva cui (actionar majoritar, administrator, director general?).Va multumesc.
parchetul de pe linga judecatoria unde se afla sediul firmei, impotriva administratorului firmei.
in privinta salariilor, incepeti executarea silita imediat.
Ieri, la vreo ore dupa ce v-am facut sesizarea, am primit prin posta o adresa de la firma in care ma convoaca la cercetare disciplinara pt.ca "nu m-am prezentat la serviciu dupa ce mi s-a comunicat sentinta de reangajare'' si la 3 absente nemotivate se desface disciplinar CIM.Eu stiu ca asta vor, chiar ma asteptam la noi tentative.Problema e ca ei nu mi-au facut nicio convocare pt reintergrare, niciun document scris si mai mult, nici nu mi-au dat raspuns la solicitarea mea scrisa (din 06.12.2010,cu nr. de inregistrare de la firma ) pt. a ma reangaja.Ce sa fac?Nu trebuie sa imi dea ceva scris?