avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... executare silita
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

executare silita

prin sentinta civila,definitiva si executorie ,tribunalul a admis in parte cererea mea de chemare in judecata,privind litigiul de munca pe care l-am avut cu firma unde am lucrat in perioada 14.04 2008-30.11.2009, constatand nulitatea deciziei de concediere.
instanta a mai dispus:
-reintegrarea pe functia detinuta anteruor emiterii deciziei de concediere ,
- obliga firma la plata drepturilor salarialecuvenite , indexate, majorate si actualizateincepand cu data de 30.112009si pana la reintegrarea efectiva.
Sentinta mi-a fost comunicatape 27o12011iar la data 31.012011am depus la firacerere prin care am solicitat executarea sentintei maisus mentionate ,dar nu amprimit nici un raspuns.
La data de 29.03.2011am depus la parchet plangere penalaprivind savarsirea infractiunilor prevazute de art 277 si 278 din C.M
ladata de 04.022011am contactat un executor judecatorescsi am solicitat sa puna in executare sentinta.aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaacesta ma asigurat ca executarea va dura circa 2 -3 saptamani. Lainceputullunii martia amsolicitat executoruluisamainformezecu privire la stadiulexecutarii sentintei si acesta mia adus lacunostinta ca adepus ocererela judecatoria Bufte prin care a solicitata incuviintarea executarii silite deoarece firma aresediulperaza de competenta a ceste judecatoriVerificand la judecatorie am fost informatcaaici nu s-a primitnici oastfeldecerere.
Am solicitat lamurii executorului si in urma discutiilor purtateacesta a inaintat la judecatorie abia in data de 08.03.2011cererea respectiva , cerere care a fost acceptata de instanta in data de 10.o32011. De la aceasta data , executoruljudecatoresc ma ma tot amana cu executarea sentintei.
Va rog sa ma indrumati ce pot facepentru a executa cit mai urgentaceasta sentinta avand in vedere ca reprezentantii legaliai firmei refuza sa execute de bunavoie hotararea instantei?

puteti sa formulati plangere impotriva executorului la judecatoria în a cărei rază teritorială îşi are sediul biroul executorului judecătoresc sau sesizare disciplinara la camera executorilor judecatoresti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul muncii executare silita CONSTANTIN NICU CONSTANTIN NICU Conform CI.M. nr 20/15.04.2008 incheiat pe durata nedeterminata am fost angajat in calitate de gestionar marfa si sef de depozit la SC.A.....S.R.L cu un ... (vezi toată discuția)
Executare sentinta litigiu de munca anonim anonim cum se poate executa o sentinta litigiu de munca in favoarea angajatului, acesta avind de recuperat o suma de bani (10mil) de fapt cum pot sa intru in posesia ... (vezi toată discuția)
Reintegrare in vechiul loc de munca pacurariu maria pacurariu maria Buna ziua, Imi poate explica cineva daca la reintegrarea in vechiul loc de munca dupa o sentinta data de tribunal se intocmeste un nou contract de munca sau e ... (vezi toată discuția)