avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cumnat irakian
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cumnat irakian

buna ziua! am o problema grava cu cumnatul meu care este irakian.locuim in aceeasi casa si face mereu scandal.este casatort cu sora mea de aproximativ 3 ani.am avut multe discutii cu el sa se potoleasca.iar in timpul unei discutii kiar am ajuns sa fiu amenintat cu cutitul in casa in care stau de cand m-am nascut.este o casa nationalizata si platim chirie la stat.cand s-a mutat la noi,
mama i-a facut mutare la adresa noastra.aqm eu si mama am vrea sa-l dam afara din casa pt k nu mai suportamn sa fim amenintati .cum putem face asta???.cei de la icral ne-au spus k nu-l,putem scoate din contract fara ca el sa semneze.am putea apela la cei de la imigrari??daca poate cineva sa ne ajute cu vreo informatie ..multumesc
Cel mai recent răspuns: adg , utilizator 13:58, 15 Decembrie 2010
cand face scandal sau mai mult decat scandal chemati politia si apoi face-ti o plangere penala cu aceasta se poate chiar invoca un divort sau va prezenta-ti la emigrari relatii cu strainii cu plangerea in baza careia poate fi atentionat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumnat irakian leinad86 leinad86 buna ziua! am o problema grava cu cumnatul meu care este irakian.locuim in aceeasi casa si face mereu scandal.este casatort cu sora mea de aproximativ 3 ... (vezi toată discuția)
Hartuire? sirc sirc ce pot face impotriva cumnatului cand acesta este sub influenta alcoolului si ma ameninta?mentionez ca locuim in acelas apartament (eu cu sotul,el cu sotia si ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala MARII MARIUS MARII MARIUS am si eu o problema,din luna decembrie eu si sotia mea si trei copii minori in varsta de 14, 6,7luni locuim cu mama mea la curte intro casa cu patru camere ... (vezi toată discuția)