avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cum sa procedez?!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cum sa procedez?!

parat tribunal sectia civila.la primul termen cand am fost citata am depus cerere amanare ptr angajare aparator.acum am al doilea termen.nu am gasit aparator si nici nu ma pot prezenta din alte motive.cum sa procedez sa nu mi se intample nimic?ce sa fac?!
mai pot cere o amanare?!pe ce motiv?!
Ultima modificare: Miercuri, 15 Decembrie 2010
datacom, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 17:32, 15 Decembrie 2010
ma gandesc sa depuneti o intampinare si sa explicati motivele pt care nu va puteti prezenta la urmatorul termen. sau gasiti avocat si imputerniciti-l sa va reprezinte
termenul e pe 17.12. nu gasit avocat .cum fac intampinarea,ce trebuie sa contina ? o las la registratura?! nu cunosc nici termenii nici procedura.multumesc
angajati un avocat care sa depuna cerere de aminare ptr studierea dosarului avind in vedere ca a fost angajat in 15.12. in general se acorda asemenea termene.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comunicarea paratei raspunsul la intampinare zzanetta zzanetta Pentru accelerarea desfasurarii procesului cum sa fac comunicarea raspunsului catre parat sa inregistrez la resgistratura paratului raspunsul in doua ... (vezi toată discuția)
Divort - doresc amanare la primul termen flyxy16 flyxy16 sunt in divort cu sotia,sia gasit unul mai tinar ca ea cu 8 ani si a bagat divort,ce pot face sai dau aminare la primul termen care e pe 5 noiembrie,daca nu ma ... (vezi toată discuția)
Neprezentare in proces alertbrain alertbrain Sotul meu este citat intr-un proces civil in calitate de parat. Prima infatisare are loc peste 2 zile, dar sotul meu a facut un accident vascular si este ... (vezi toată discuția)