avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Comunicarea paratei raspunsul la intampinare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Comunicarea paratei raspunsul la intampinare

Pentru accelerarea desfasurarii procesului cum sa fac comunicarea raspunsului catre parat sa inregistrez la resgistratura paratului raspunsul in doua exemplare si unul il depun la instanta cu exact 5 zile inainte de proces sau cum sa fac pentru a nu invoca paratul o amanare pentru studierea raspunsului..
Paratul mai are motiv sa amane atunci procesul pentru tergiversare.
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 08:38, 17 Aprilie 2013
Actele la dosar le depuneti la arhiva instantei ,inainte de termen cu cel putin 5 zile,astfel incat instanta sa poata studia actele din dosar
Puteti comunica intampinarea paratului prin oricare dintre mijloacele posibile, pastrand dovada in acest sens (posta, fax, mail,la registratura paratei).

Totodata intampinarea se depune si la registratura instantei, cu mai mult de 5 zile inainte,

Daca procedati asa va puteti opune unei eventuale cereri de amanare din partea paratei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modalitati legale de depunere a intampinarii pentru a preintampina acordarea unui termen pentru studiu. ContSters280604 ContSters280604 Am o sentinta favorabila iar paratii au facut recurs. Doresc sa -mi spuneti daca pot sa trimit recurentilor intampinarea la recurs prin posta pentru a nu cere ... (vezi toată discuția)
Termenul de depunere a intampinarii daryaa daryaa am citit pe un forum despre termenul depunerii intampinarii, vreau sa stiu cu siguranta: pot depune intampinarea chiar direct in fata instantei la primul ... (vezi toată discuția)
Consilier juridic debutant - ce fac in instanta? paneu paneu Buna seara! De curand m-am angajat ca si consilier juridic la o societate comerciala. Peste cateva zile urmeaza sa reprezint societatea in fata instantei si ... (vezi toată discuția)