avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... emitere decizie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

emitere decizie

Am o persoana angajata cu contract de prestari servicii pe Codul Civil pe o perioada de 3 luni si as vrea sa stiu daca ii pot da o decizie ca certifica cu bun de plata(mentionez ca suntem institutie publica) Cu multumiri
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:29, 15 Decembrie 2010
1. O persoana nu poate fi angajata in baza unui contract de prestari servicii.
2. Ce fel decizie doriti sa emiteti ? ... :-/

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune in justitie? flower_eu_ele flower_eu_ele Ce ma sfatuiti. am fost angajat cu prestari servicii la o firma, program de 2 ore pe zi, am lucrat o per.de 2 luni iar in perioada sarbatorilor de Paste s-a ... (vezi toată discuția)
As vrea sa stiu ce contributii si cine le plătește? Kcrys Kcrys Buna seara! As vrea sa stiu ce contributii si cine le plătește într-un contract de prestări servicii cu salariul mai mare decât salariul minim pe ... (vezi toată discuția)
Contract civil de prestari servicii sau conventie civila elisabety_73 elisabety_73 Buna. Am tot citit aici pe forum si am ajuns la concluzia ca parerile sunt impartite. Am un caz" o firma x care are nevoie de muncitori zilieri-sezonieri". ... (vezi toată discuția)