avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... reusita
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

reusita

=D>=D>ieri mi-am adus copilul acasa din penitenciar.a primit o condamnare cu suspendare.vreau sa multumesc tuturor celor care prin sfaturile si indrumarile primite mi-au dat posibilitatea sa inteleg mai bine mecanismele legii.(codul penal nu mai e o necunoscuta pt.mine).rolul avocatului pe care l-am avut a fost extrem de importat.va multumesc si mult succes tuturor.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:15, 15 Decembrie 2010
felicitari. poate i-a venit mintea la cap si data viitoare va respecta legea.
a prostie copilareasca s-a dovedit a fi un COSMAR si pt.el si pt noi,si da a ramas marcat de cele 3 luni de arest preventiv.lectie dura,dar meritata!
Daca s-a inteles acest lucru in viitor nu cred ca vor mai fi probleme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt magazin adi_popa adi_popa Buna ziua. Am 37 de ani si sunt din Bucuresti. Ieri am sustras din un magazin de bricolaj 3 buc. arcuri de la 3 foarfece de taiat pomi. Am fost prins de ... (vezi toată discuția)
Explicati va rog reabilitarea ContSters89137 ContSters89137 Bine v-am gasit, Nu va suparati pe mine,pentru dumneavoastra e la mintea cocosului,lucrati in domeniu,sunteti amabili sa-mi explicati asa pe ... (vezi toată discuția)
Condamnarea lui cioaca... gigelas gigelas Buna seara, Dupa cum se vede,justitia romana a mai facut o mare gafa,cu condamnarea lui Cioaca,fara a exista probe directe impotriva lui. Dupa cum observ,la ... (vezi toată discuția)