avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu de crestere a copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu de crestere a copilului

sunt in concediu de maternitate pana in aprilie 2012,dar am ramas insarcinata. bebelusul urmeaza sa se nasca prin august 2011. ce se va intampla cand se tremina concediul de maternitate actual? ce se intampla cu cartea de munca?
multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: enmihaela , utilizator 15:49, 15 Decembrie 2010
O persoana gravida aflata in concediu crestere copil, dupa ce ii expira CCC poate sa intre in concediu medical pana va naste al doilea copil si
Se considera valabila aceiasi perioada de stagiu pentru CCC al doilea copil...sanatate multa va doresc
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatia pentru cresterea copilului nicolle45 nicolle45 Fiica mea este angajata din 5 mai 2011, a ramas insarcinata si naste intre 15-20 februarie 2012. Intra in concediu de maternitate dupa ce naste. Vreau sa stiu ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil florinacpordos florinacpordos Buna ziua, Sunt insarcinata si trebuie sa Nasc in jurul datei de 8 octombrie 2015. Muncesc cu contract de munca pe perioada determinata de la 1 septembrie ... (vezi toată discuția)
Contract de munca pe perioada determinata-sarcina mircea_thegreek mircea_thegreek Buna ziua, Imi puteti spune, va rog, in cazul sotiei mele, cum ar trebui procedat astfel incat sa beneficieze de 85% in primul an de dupa nastere? Ea este ... (vezi toată discuția)