avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Se mai pot depune cereri in vederea retrocedarii?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Se mai pot depune cereri in vederea retrocedarii?

La ora aceasta, se mai pot depune cereri de retrocedare pentru expropieri abuzive din anii 60-70? E vorba de aeroportul din Bacau!
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters7627 , utilizator 18:58, 20 Martie 2008
A trecut de mult termenul de trei ani, adica de prin 2004...
Cerere nu se mai poate depune dar o actiune in revendicare se poate ..... inca :"> introduce ?
Este pe rol un recurs in interesul legii pe aceasta tema. Solutiile sunt, evident, variate.
totusi, se mai poate face ceva,sau nu? Daca da, ce anume? Suntem si altii in aceasta situatie(mostenitori) care am descoperit cam tarziu ca nu au stiu batranii ce sa faca!
Ar fi o idee sa mergeti la un avocat sa vada ce acte aveti, ce s-a intamplat si sa va consilieze asupra posibilitatilor. Atata vreme cat RIL de care spuneam nu a fost solutionat, actiunea in revendicare ramane o optiune.

Alte discuții în legătură

Revendicare imobiliara lollytopp lollytopp Buna ziua!!Sunt intr.o mare dificultate ...in urma cu 6 luni am intrat in posesia unor acte care atesta faptul ca bunicul meu a cumparat un lot de pamant in ... (vezi toată discuția)
Revendicare Schwann Luminita Schwann Luminita Buna, am nevoie de informatii privind revendicarea in romania. mai este posibil din punkt de vedere juridic sa se mai poata face revendicari? Familia mea a ... (vezi toată discuția)
Retrocedare teren si casa vali_085 vali_085 Buna ziua! Am descoperit prin actele nasei mele cateva documente. Mama dansei a avut o casa cu terenul aferent si i-a fost confiscata pe timpul ... (vezi toată discuția)