avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tedinţe imobiliare O.U.G nr. 51/2006 privind programul de sprijinire a ...
Discuție deschisă în Tedinţe imobiliare

O.U.G nr. 51/2006 privind programul de sprijinire a construirii de locuinte

Buna ziua,

In legatura cu O.U.G nr. 51/2006 privind programul de sprijinire a construirii de locuinte aprobata prin Legea nr. 12/2007, cu modificarile si completarile ulterioare (Legea nr. 351/2007 si O.U.G. nr.215/2008, aprobata prin Legea nr. 67/2009), am 33 ani iar sotia mea are 35 de ani (impliniti), nu avem o locuinta, detinem un teren si dorim sa construim o casa, as vrea sa stiu daca pot beneficia de aceasta subventie. Pentru consiliere, putem lua legatura prin osigiovanni@yahoo.it
Cel mai recent răspuns: Oana Mitran-costache , Avocat 21:13, 18 Decembrie 2010
- observ că sunteţi la zi cu modificările ... - da, puteţi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interpretare oug 51/2006 si oug 215/2008 cocos44 cocos44 Buna ziua! Subventia de 15000 euro pentru tinerii pana la 35 de ani se refera numai la locuintele proprietate personala [b]construite[/b] de ei sau si cele ... (vezi toată discuția)
Locuinte pentru tinerii sub 35 de ani mbm76 mbm76 Am primit (cumparat-cu clauza de la o ruda) un teren de 580 mp in alt oras decat cel de domiciliu. -Pot beneficia de avantajele care se acorda ... (vezi toată discuția)
Locuinta-subventie stat my23 my23 Statul mai subventioneaza tinerii care doresc sa-si ridice o casa,eventual sa o achizitioneze? Nu ma refer la Prima casa....stiu ca era vorba de un procent de ... (vezi toată discuția)