avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Salarii compensatorii
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Salarii compensatorii

Buna ziua. As vrea sa va intreb daca se acorda salarii compensatorii in cazul in care contractul individual de munca este intocmit pe 7 ore de munca, pe perioada nedeterminata, si este inhceiat din cauza unor restructurari? Si o a doua intrebare este ce drepturi are un angajat, in cazul unui contract individual de munca pe 8 ore, pe o perioada determinata de 3 luni, care a fost incheiat din acelasi motiv, de restructurare, la nici o luna de la semnare? Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

E legal sa fiu platit 75%?  Loredana Puscasu Loredana Puscasu :( lucrez la un combinat chimic si desi am lucrat in luna decembrie program normal de 8 ore pe zi , in ianuarie cand am luat fluturasul am constatat ca am fost ... (vezi toată discuția)
Restructurare post 3l3na 3l3na buna ziua, lucrea de un an, iar momentan din cauze economice postul pe care lucrez (secretara)a fost restructurat. stiu caam dreptul la un salar ... (vezi toată discuția)
Concediere pe motiv de restructurare paval paval buna ziua va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine in data de 30.05.2010 am inceput amenajarea pentru deschiderea unui supermarket ,de la aceasta data pana la ... (vezi toată discuția)