avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... In cate zile trebuie depuse actele pentru obtinerea ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

In cate zile trebuie depuse actele pentru obtinerea somajului?

in cate zile trebuie depuse actele de somaj#-o
Cel mai recent răspuns: Nicolla , utilizator 18:46, 15 Decembrie 2010
Indemnizatia de somaj se acorda de la data incetarii contractului de munca, absolvirii etc, daca cererea este inregistrata la agentia pentru ocuparea fortei de munca, in termen de 30 de zile de la data respectiva.
Daca cererea este inregistrata dupa expirarea termenului de 30 de zile, dar nu mai tarziu de 12 luni de la data respective, indemnizatia de somaj se acorda incepand cu data inregistrarii cererii.

Av. N.Ristea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen depunere acte de somaj dabumihai dabumihai Buna ziua. Daca am depasit 30 de zile de la incetarea activitatii pana la depunerea dosarului la AJOFM pierd indemnizatia pe luna respectiva sau dreptul de a ... (vezi toată discuția)
Va rog ajutati-ma! adrianbiti adrianbiti In baza prevederilor art.61 lit.c,am fost concediat.Incepand cu data de 07.01.2009,am incetat activitatea.Doresc sa inaintez dosar de somaj?Exista un termen ... (vezi toată discuția)
Somaj amarianaro amarianaro In cazul in care ai dreptul la ajutor de somaj 1 an, acest an de ajutor se acorda din momentul in care te-ai inscris la somaj sau se ia in calcul 1 an de cand ... (vezi toată discuția)