avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Teava comuna apa rece
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Teava comuna apa rece

Buna ziua,am si eu o problema si as dori un sfat daca se poate:La baie am conducta blocului de apa rece care urca de la et 2 la mine fisurata acolo in dreptul meu(la T-ul acela care intra in apartament) si picura,astfel incat inceput vecina de sub sa se planga ca i s-a udat tavanul deoarece se prelinge pe teava in jos(stau la et 3),si vrea ca eu sa suport toate cheltuielile priv repararea tevii care trebuie schimbata,imi puteti da un sfat,in legatura cu plata lucrarii...trebuie suportata de mine sau de toti locatarii?
Ultima modificare: Miercuri, 15 Decembrie 2010
sherifu19, utilizator
Cel mai recent răspuns: ionut12345 , utilizator 11:05, 16 Decembrie 2010
Nu aveti asigurare?
daca va referiti la asigurarea de imobil,nu am.
Care teava trebuie inlocuita ca nu se intelege.?
Partea care e la dv in casa de la t spre chiveta dv (orizontala) sau teava care duce de la subsol in sus adica cea verticala?

E neclar ca si aici www.avocatnet.ro/content/for...

Daca vine de jos si lasa apa atat la dv si la ea nu platiti numai dv ca e teava comuna.
Daca e de la T adica parte care iese din cea comuna si merge spre dv atunci normal ca platiti numai dv.
Ultima modificare: Miercuri, 15 Decembrie 2010
w_v_w_v, utilizator
teava comuna e verticala din pvc iar la nivelul fiecarui apartament are cate un T,pt a se putea racorda fiecare...problema e ca picura pe la T-ul acela din pvc care este crapat acolo unde se infileta cu racordul apartamentului,deci este teava comuna pt ca T-ul este dintr-o bucata cu teava comuna...sper sa ma fi facut inteles....
Da e parte comuna.
Dar nu trebuie schimbata toata teava pentru un T.
Schimbati doar T si gata

Alte discuții în legătură

Delimitare parte comuna aoa aoa salutare, am o problema a carei rezolvare nu am gasit-o reglementata nicaieri si de aceea apelez la cunostintele voastre (poate ati trecut prin asa ceva!): ... (vezi toată discuția)
Teava evacuare wc sparta r_codrescu r_codrescu Teava de evacuare de la wc din apt. meu este sparta si curge la apt. de jos. La mine in baie este uscat iar teava este vizibila in apt. de jos. Cine trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Administratorul asociatiei refuza reparatie coloana ciresel ciresel buna dimineata! o intrebare,va rog. Din cauza apei firbinti,teava de la scurgere din bucatarie,s a indoit,s a scurtat si apoi a iesit din imbinare ,fix de ... (vezi toată discuția)