avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Teava comuna apa rece
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Teava comuna apa rece

Buna ziua,am si eu o problema si as dori un sfat daca se poate:La baie am conducta blocului de apa rece care urca de la et 2 la mine fisurata acolo in dreptul meu(la T-ul acela care intra in apartament) si picura,astfel incat inceput vecina de sub sa se planga ca i s-a udat tavanul deoarece se prelinge pe teava in jos(stau la et 3),si vrea ca eu sa suport toate cheltuielile priv repararea tevii care trebuie schimbata,imi puteti da un sfat,in legatura cu plata lucrarii...trebuie suportata de mine sau de toti locatarii?
Ultima modificare: Miercuri, 15 Decembrie 2010
sherifu19, utilizator
Cel mai recent răspuns: ionut12345 , utilizator 11:05, 16 Decembrie 2010
Parerea mea, daca T-ul in discutie il taiati, apa mai poate circula spre celelalte apartamente? Daca da, T-ul este problema dvs, daca nu, este parte comuna si se suporta de asociatie.
Instalatorul va poate spune mai bine care este situatia. Chemati si administratorul si instalatorul pentru clarificare.
dute la un magazin pe domeniu asta si intreaba de o solutie.... exista niste pasta care se aplica pe teava... precum tuburile alea de silicon.. faci pe instalatorul 10 min, cureti zona aia din teava putin, aranjezi bine pasta aia si la revedere.. ..

PS. fa-ti asigurare ca nu este prea scumpa si te scapa de batai de cap pe viitor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delimitare parte comuna aoa aoa salutare, am o problema a carei rezolvare nu am gasit-o reglementata nicaieri si de aceea apelez la cunostintele voastre (poate ati trecut prin asa ceva!): ... (vezi toată discuția)
Teava evacuare wc sparta r_codrescu r_codrescu Teava de evacuare de la wc din apt. meu este sparta si curge la apt. de jos. La mine in baie este uscat iar teava este vizibila in apt. de jos. Cine trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Administratorul asociatiei refuza reparatie coloana ciresel ciresel buna dimineata! o intrebare,va rog. Din cauza apei firbinti,teava de la scurgere din bucatarie,s a indoit,s a scurtat si apoi a iesit din imbinare ,fix de ... (vezi toată discuția)