avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj

Buna seara
as avea nevoie de un pic de ajutor:am fost in somaj 3 luni dupa care m-am reangajat la aceeasi firma care m-a dat afara dar pe o perioada limitata de 5 luni ,iar dupa expirare mi-a mai prelungit cu o luna;acum mi-a dat iar decizia pt a lua somaj .Intrebarea mea este ce acte imi trebuie pt dosarul de somaj,pt ca carnetul de somaj este la mine imi trebuie oare alt dosar?si alta intrebare :daca angajatorul ma mai poate reangaja iar din restul de somaj peste 2-3 luni?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:24, 16 Decembrie 2010
1. Cand v-ati angajat cu CIM pe perioada determinata vi s-a suspendat somajul care se reia acum dupa incetarea de drept a CIM.
2. Nu mai faceti alt dosar, va duceti la AJOFM cu CIM initial, actele aditionale de prelungire a CIM su cu decizia de incetare a CIM.
3. Va poate reangaja oricand.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj dupa contract pe perioada determinata ContSters85367 ContSters85367 Buna ziua, Inainte sa ma angajez cu contract pe perioada determinata (initial o luna si apoi prelungit cu act aditional pe 3 luni), eram in somaj. Mai am ... (vezi toată discuția)
Repartitie de la ajofm manuelamihaela manuelamihaela Buna ziua!Sunt in somaj si de la ajofm mi s-a dat o repartizare pe domeniu confectii unde nu mai lucrez de multi ani.Intre timp m-am recalificat in alte 2 ... (vezi toată discuția)
Somaj si contract de munca remusremus remusremus Daca in momentul de fata beneficiez de indemnizatia pt. somaj si semnez un contract de munca pe o perioada determinata de 2 luni ( in Spania si cu firma din ... (vezi toată discuția)