avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... recuperatori
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

recuperatori

buna seara,imi poate raspunde si mie cineva la o intrebare?am fost reprezentant Avon acum 2 ani,o persoana care a luat produse de la mine in valoare de 320 rona plecat in strainatate si nu mai mi_a dat banii eu am ramas buna de plata,dar nu am platit caci nu am de unde avind o pensie de boala de 420 lei,m_au tot sunat recuperatorii in citeva rinduri,ma tot suna mereu si eu nu pot sa le platesc,ce poate sa mi se intimple?va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters165075 , utilizator 23:31, 15 Decembrie 2010
Va pot da in judecata si va pun poprire pe pensie.Pot sa va solicite si penalitati pentru suma neachitata.De preferat ar fi sa platiti intrucat daca ajungeti la proces se va dubla sau tripla suma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se prescrie datoria la banca. JACKYS JACKYS BUNA ZIUA. AM AVUT UN CARD DE CREDIT LA O BANCA CU O SUMA DE APROX. 2.000 RON. NU AM MAI PLATIT DIN IUNIE 2012. AM FOST CONTACTAT DE O FRIMA DE RECUPERARI ... (vezi toată discuția)
Datorie card de cumparaturi cipry_blue cipry_blue Buna ziua! Am un card de cumparaturi la o anumita banca cu o limita de 2300 roni. Banii i-am cheltuit si la un moment dat nu am mai putut depune cat aveam ... (vezi toată discuția)
Neplata unei amenzi la termen dora21d dora21d buna ziua....as dori sa imi spuneti ce se intimpla daca nu am platit o amenda pentru furt la timp?anul trecut in septembrie fratele meu a furat un telefon ... (vezi toată discuția)