avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 990 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... S.C. CARPATICA ASIG S.A.
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

S.C. CARPATICA ASIG S.A.

In data de 18/11/2010 am fost implicat intr-un accident,persoana vinovata si-a recunoscut vina si mi-a dat asigurarea,in prima faza dosarul de dauna a fost acceptat iar acum am fost informat ca dosarul a fost reanalizat si refuzat,as vrea sa stiu ce trebuie sa fac in continuare?
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 22:18, 15 Decembrie 2010
Chemati-i la o concilieresi cum stiu ca nu veti avea succes angajati-va un avocat specializat pe daune din asigurari si actionati in instanta asiguratorul RCA al vinovatului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema asigurare auto florin_dts florin_dts Va salut. Stiu ca sunt nenumarate topic-uri cu acest subiect, insa nu am reusit sa gasesc raspunsul pana acum. Ca multi altii, am si eu o problema cu cei de ... (vezi toată discuția)
Refuz plata rca - ce pot face? lyv lyv In luna dec. 2010 am fost implicat intr-un accident rutier, nefiind eu vinovatul. M-am prezentat la asiguratorul celui vinovat, impreuna cu vinovatul, pentru a ... (vezi toată discuția)
Refuz despagubire cristian_conea cristian_conea Situatia mea este: la inceputul lui dec.2010 am fost lovit din spate de un autoturism cu RCA la societatea G; am fost impreuna cu soferita vinovata la sediul ... (vezi toată discuția)