daca noi momentan locuim la parintii lui el nu are nimic pe numele lui nici ei in schimb el lucreaza cu carte de munca ar avea sanse sa imi ii copilul?
Instantele in poronuntarea unor hotarari de incredintare a minorilor sau in pronuntarea asupra unor cereri accesorii cu acest obiect,administreaza probe formulate de partile in litigiu si urma analizei lor(deliberarii) se pronunta asupra lor,considerand ca parintele caruia ii revine minorul ofera conditii mai bune decat celalalt din punct de vedere social,moral si material.
Probele administrate in aceste cauze sunt cu acte,interogatoriu,martori si ancheta sociala,care concluzioneaza asupra conditiilor oferite de soti si recomanda cui sa ii fie incredintat minorul.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Ce sanse am?
CiubotaruAna
Buna ziua,ce drepturi poate sa aiba un \"asa zis tata\" daca nu si-a vazut copilul de vazut de 3 ani,nu ia cumparat si dat niciodata nimic,nu il intreseaza ... (vezi toată discuția)
Divort cu minor
cri_213
as vrea sa stiu ce sanse am sa mi se acorde tutela exclusiva a fiului meu de 1 an, in conditile in care eu sunt in concediu de crestere a copilului,pe sotul ... (vezi toată discuția)
Custodia copilului
abcdefg
suntem o pereche necasatorita si avem impreuna un copil de 4 ani.in cazul despartirii noastre care sunt drepturile fiecaruia asupra copilului si cui ii va fi ... (vezi toată discuția)