avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită cine ma poate sfatui ce sa fac?
Discuție deschisă în Executare silită

cine ma poate sfatui ce sa fac?

am cumparat un apartament de la un italian,in romania ,i/am dat o parte din bani si am incheiat un contract de vanzare cumparare pe aceea suma si urma ca pana in august 2010 sa i dau restul de bani.nu am avut de unde sa fac rost de acesti bani si ne am pus deacord verbal nu in scris ca ma asteapta sa i dau bani pana in aug.2011.ca acum sa primesc o citatie in care ma anunta ca pana pe data de 28 dec 2010 sa i dau restul de bani ca daca nu ma da in judecata si mai suport si cheltuielile de judecata.acum ce am de facut va rog frumos sa mi dati un sfat ce seanse am sa nu mi pierd casa .ap a costat 32 de mii de euro dintre care mai am sa i dau 8400 de euro.va multumesc
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 23:57, 15 Decembrie 2010
faceti urgent rost de bani si dati-i. Imi pare rau!
Eu cred ca ati primit o somatie de plata si nicidecum o citatie.
depinde de ce probe o sa aduca italianul dc ziceti ca intelegerea a fost verbala.
e posibil sa va execute cu alte bunuri dar depinde de clauzele din contractul de v/c.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere antecontract de vanzare cumparare cristiana11 cristiana11 acum 2 ani am incheiat un antecontract de vanz cump pentru un ap in imibil nou aflt la acel moment in stadiu de proiect. am platit un avans de 30% restul de ... (vezi toată discuția)
Ipotecare apartament pt care exista promisiune bilaterala de vanz-cump cristiana11 cristiana11 in ianuarie 2008 a fost incheiat un antecontrc de vanz-cump pt un ap care la acel moment nu era finalizat nu avea cadastru promitenta vanz a declarat sub ... (vezi toată discuția)
Refuz de plata cjcr cjcr buna ziua. Am executat pe firma o lucrare pentru un magazin constand in confectionarea a 5 rafturi si 4 tejghele din aluminiu! M`am inteles la pret cu ... (vezi toată discuția)