avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... carnet de munka actualizat, vizat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

carnet de munka actualizat, vizat

buna seara am si eu o intrebare..ce inseamnca carnet de munca actualizat..am nevoie pentru autorizare la ANCPI..?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:31, 16 Decembrie 2010
Actualizarea inseamna efectuarea tuturor operatiunilor din carnetul de munca, pana la data la care vi se elibereaza carnetul de munca sau copia acestuia.
ok...dar seful meu nu a trecut decizia prin care imi mareste salariul si nici perioada de concediu de crestere copil...cum isi pot da seama cei de la ancpi ca nu este actualizat?
Ei nu are cum sa-si dea seama si vor lua de bun ceea ce este inregistrat in carnetul de munca ... mergeti la inspectorul ITM la care este arondat angajatorul sa va actualizeze carnetul de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cartea de munca mihaela_mihai mihaela_mihai M-am angajat pentru prima oara, neavand carte de munca (sau carnet, cum i-o zice) si nestiind aproape nimic despre cum functioneaza sistemul. Am mers pe mana ... (vezi toată discuția)
Carte de munca dragos4321 dragos4321 am incheiat colaborarea cu o firma in urma semnarii demisiei dar acestia nu vor sa mio dea pe motiv ca au niste creante derecuperat de la mine..tin sa ... (vezi toată discuția)
In perioada de cic firma a fost inchisa.ce fac? mihaelacl mihaelacl Salutare din nou! Am incercat sa iau legatura cu firma la care am lucrat, ptr a imi depune cererea de revenire la lucru....insa nu am reusit! pe perioada in ... (vezi toată discuția)