avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... in perioada de CIC firma a fost inchisa.ce fac?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

in perioada de CIC firma a fost inchisa.ce fac?

Salutare din nou!

Am incercat sa iau legatura cu firma la care am lucrat, ptr a imi depune cererea de revenire la lucru....insa nu am reusit! pe perioada in care am fost in CIC firma a inchis magazinul din orasul meu, stiind ca inca mai sunt magazine pe tara, insa cand am incercat sa ii sun, sa iau legatura cu ei pt a-mi depune cererea, la toate numerele de telefon la care am incercat sa sun imi spuneau ca nr nu este alocat, inclusiv nr de telefon pe care il aveam trecut pe copia contractului de munca conform cu originalul! ce sa fac in acest caz? bebelul a facut deja 2 ani....nu stiu nimic de contractul de munca, daca voi lua somaj sau nu....
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:50, 20 Septembrie 2010
Incercati la Inspectoratul de munca, mai ales ca ar putea avea cartile de munca si ar putea sa va dea ceva relatii (daca exista o decizie de concediere, daca e inchisa sau nu cartea de munca, etc).
Mergeti la ITM si luati legatura cu inspectorul la care este arondat angajatorul in vederea recuperarii carnetului de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum recuperez carte de munca adragan964 adragan964 In anul 1995 m-am angajat la o brutarie pentru doi ani cu carte de munca, mi-am bagat demisia si am plecat in italia fara sa imi iau cartea de munca de la ... (vezi toată discuția)
Itm amana eliberarea carnetului de munca catalinion84 catalinion84 Buna ziua ma confrunt cu urmatoarea problema: -pe 17 ianuarie 2011 mi-a incetat CIM de munca, in urma unui preaviz dat pe 27 decembrie si inregistrat pe 6 ... (vezi toată discuția)
Cartile de munca danielamihai10 danielamihai10 As vrea sa stiu cum se procedeaza in legatura cu cartile de munca ,te prezinti la sediul itm si-ti vor fi predate cartile de munca ale salariatilor si ... (vezi toată discuția)