avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... ce pot face sa mi iau copilul prin lege
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

ce pot face sa mi iau copilul prin lege

am fost nevoita sa semnez custodia copilului in varsta de 5 ani fetita ,in favorea tatalui,care pe timpul procesului de divort si incredintarea minorului,a stat la fostul sot asa ca a dorit el timp in care fetita s a indepartat de mine,am avut avocat dar mai mult prietena cu el,am semnat ptr custodie luni pe 13 dec,si ptr divotr,dar nu pot dormi noaptea imi vreu copilul.avocata pe care am avut o spune ca daca nu am casa nu l castig,ce pot fece acum cat nu e prea tarziu,,va rog ajutati ma,aici in bacau,e jale cu toate daca barbtul are o putere si bani in buzunar,nu am luat nimic in urma la 12 ani,el a ramas intr o afacere,intr o casa imobilata.doar casa era a lui.si o masina.si fata,va multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:23, 16 Decembrie 2010
Incepeti prin a obtine program de vizita al copilului sa va apropiati una de cealalta, apoi veti vedea ce e de facut si daca fiica se va simti mai bine cu dvs. sau tatal. Functie de cum treceti dvs. acest test, va puteti gandi ce ar fi de facut mai departe.
intre timp, incercati sa va angajati cu carte de munca si sa aveti un domiciliu stabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce putem face si ce variante avem? lorey lorey In urma cu 2 saptamani fosta sotie a sotului me a decedat in urma ei ramanind o fetita de 13 ani( a sotului meu ) .Noi vrem sa trecem custodia pe numele ... (vezi toată discuția)
Incredintare minor tata oanapdv oanapdv Sotul meu a aflat in urma cu un an si jumatate ca are o fetita ( la nasterea copilului). Cum mama fetitei nu a fost de acord cu efectuarea unui test ADN iar ei ... (vezi toată discuția)
Copil din concubinaj cristina123456 cristina123456 Am avut o relatie de 10 ani, din care 7 am locuit impreuna, din aceasta relatia am un copil de 6 ani. . Nici unul dintre noi nu doreste sa ajunga in instanta ... (vezi toată discuția)