Am vrut sa ma inscriu la o licitatie de apartament executat silit. Apartamentul este al unui domn care nu i-a platit sotiei cota de partaj dupa divort. Doamna a cerut executarea silita si acum s-a scos la licitatie.
Problema este ca pretul de 40.000 euro este cu tva. Se poate asa ceva sau este o teapa ! .Apartamentul ma intereseaza, dar nu vreu sa cad de fraier si sa platesc . Am vorbit si cu proprietarul care n-avea habar in pretul de 40.000 euro este prins si tva-ul !. Daca este asa ,ori pierd eu, ori pierde el, ori cineva ne pacaleste pe amandoi. Va rog sa-mi spuneti daca este corect ca pretul de licitatie sa fie cu tva, in situatia data .
de obicei, pretul de vanzare la licitatie este FARA TVA.
adica la pretul afisat se adauga TVA
daca nu este specificat pe anuntul de licitatie, mai bine intrebati pe care a intocmit anuntul.
totusi e neclar de ce intervine problema TVA aici, sa inteleg ca apartamentul respectiv este poprietatea unei firme platitoare sau ce?
dati cateva detalii daca doriti un raspuns exact
:((
Executare silita
nico_n
Buna ziua,
Am cateva intrebari. Am apartamentul in executare silita din cauza unui imprumut la banca. Vreau sa vand ap sa inapoiez banii pt stingerea ... (vezi toată discuția)