avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită licitatie
Discuție deschisă în Executare silită

licitatie

Am vrut sa ma inscriu la o licitatie de apartament executat silit. Apartamentul este al unui domn care nu i-a platit sotiei cota de partaj dupa divort. Doamna a cerut executarea silita si acum s-a scos la licitatie.
Problema este ca pretul de 40.000 euro este cu tva. Se poate asa ceva sau este o teapa ! .Apartamentul ma intereseaza, dar nu vreu sa cad de fraier si sa platesc . Am vorbit si cu proprietarul care n-avea habar in pretul de 40.000 euro este prins si tva-ul !. Daca este asa ,ori pierd eu, ori pierde el, ori cineva ne pacaleste pe amandoi. Va rog sa-mi spuneti daca este corect ca pretul de licitatie sa fie cu tva, in situatia data .
Cel mai recent răspuns: godot , utilizator 17:05, 28 Decembrie 2010
de obicei, pretul de vanzare la licitatie este FARA TVA.
adica la pretul afisat se adauga TVA
daca nu este specificat pe anuntul de licitatie, mai bine intrebati pe care a intocmit anuntul.
totusi e neclar de ce intervine problema TVA aici, sa inteleg ca apartamentul respectiv este poprietatea unei firme platitoare sau ce?
dati cateva detalii daca doriti un raspuns exact
:((
la tranzactie PF nu se plateste TVA. Daca era apartamentul unei firme se lua TVA.
Licitatia este pentru un debitor PF.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita drept de preemptiune pltgeorge pltgeorge buna ziua, este in desfasurare executarea silita a unui imobil a debitorului meu. Suma de recuperat este 32.000 Euro, la sulta (1/2 din val imobilului ... (vezi toată discuția)
Executare silita nico_n nico_n Buna ziua, Am cateva intrebari. Am apartamentul in executare silita din cauza unui imprumut la banca. Vreau sa vand ap sa inapoiez banii pt stingerea ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu coplatitor dupa ce banca si-a incasat suma si a vandut si un apartament intrebareasperantei intrebareasperantei buna.am o intrebare. am contractat un credit ipotecar de 25.000 eur. am rambursat 18.000 eur , dupa care sotia imbolnavindu-se de cancer, nu am mai putut ... (vezi toată discuția)