avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Să schimbăm împreună legea Taxa ciinii la bloc si hartuirea de un vecin politist ...
Discuție deschisă în Să schimbăm împreună legea

Taxa ciinii la bloc si hartuirea de un vecin politist comunitar

Am 2 ciinii la bloc de talie mare<medie> pentru care platesc o persoana in plus la cheltuieli,sunt foarte cuminti nu fac galagie,nusi fac treburile in casa ,au vacciinariile la zi,sunt membru la asociatia chinologica,afara se curata dupa ei etc.In acelasi timp am un vecin politist comunitar de care sunt hartuit pe problema asta ......dar care la rindul lui nu este un ,,SFINT,,a avut sau are agentie asigurare deschisa,fara sa intrebe veciinii sau sa plateasca macar ca decenta.....in plus.....Sunt decis sa actionez pe baza asta in judecata,politia comunitara,primaria.Deoarece nici o lege nui acorda dreptul de asi hartuii vecinii.Consider caci mi se incalca dreptul la proprietatea privata,viata privata,hartuire....etc.In acelasi timp nu am vazut nici o lege de guvern care sami limiteze dreptul de a avea ciini,sami ingradeasca libertatea de miscare sau sa mio conditioneze de a avea drepul conditionat doar de vecini de a detine animale de companie si paza......ce sanse am?Exista doar unele HCL uri votate ilegal de consilierii primariei fara a se intreba lumea in legatura cu aceste hotariri HCL.Va multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: GUVERNATOR MG , Consilier juridic 06:43, 16 Decembrie 2010
Detaliati la ce se refera hartuirea dvs,desi v-am raspuns la un alt topic cu acelasi subiect.
HCL-urile,cat sunt in vigoare si nu au fost atacate in justitie ,sunt legale si aplicabile
Faptul ca locuiti la bloc impune respectarea normelor de convietuire aprobate in asociatie. Aceste norme pot fi efect al unor izvoare de legi precum HCL. Ar fi suficient sa obtineti acordul vecinilor pentru a solutiona definitiv problema...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietarii cu ciini stelian_c_t stelian_c_t sunt proprietarul unui apartament de 3 camere la parter intr-un imobil cu 4 etaje si cu o curte interioara comuna , proprietatea primariei. Unul dintre vecini ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. stau intr-o garsoniera inchiriata (mentionez ca spatiul ... CatalinaMara CatalinaMara Buna ziua. Stau intr-o garsoniera inchiriata( mentionez ca spatiul nu cred ca exista ca spatiu de locuinta fiind un demisol) intr.un bloc mic de 4 etaje. ... (vezi toată discuția)
Despre latratul cainilor... radusb2004 radusb2004 Buna. Incerc sa fiu scurt si la obiect: in imediata vecinatate a locuintei in care stau se afla, intr-o curte ce apartine unei societati comerciale, aprox 15 ... (vezi toată discuția)