avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... platile compensatorii cuvenite si neacordate in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

platile compensatorii cuvenite si neacordate in totalitate

Buna ziua. Sunt politist pensionat anticipat din octombrie 2009. Pana astazi, am primit doar o parte din platile compensatorii cuvenite la pensionare. Ce pot face pentru a intra in posesia banilor cuveniti cat mai repede? Exista o prevedere legislativa cu privire la termenul maxim in care trebuie acordate aceste plati compensatorii catre pensionar?
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Recuperarea drepturilor banesti mb_mihaela mb_mihaela Buna ziua, ma puteti ajuta va rog sa inteleg care este procedura si termenul maxim de intrare in posesia banilor castigati in urma unui proces de litigiu de ... (vezi toată discuția)
Pensie invaliditate.... Moroianu Nita Moroianu Nita va rog sa ma ajutati cu un raspuns deoarece la casa judeteana de pensii ialomita nu ma ajuta nimeni cu un raspuns.in octombrie 2007 am iesit la pensie de ... (vezi toată discuția)
Opunere la expertiza calcul salariu pentru executare silita... LOPY LOPY Salut, in februarie 2010 am castigat recursul unui proces litigiu de munca, si prin hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila, am primit ... (vezi toată discuția)