am stat in concubinaj cu cineva timp de 4 ani si a rezultat un copil de 4 anisori.in urma cu 2 sapt.mama minorului a parasit locuinta in care stateam in chirie fara sa spuna nimic,luandu-si toate lucrurile personale.a lasat copilul inchis in casa,astfel ca dimineata la ora 6.20 cand m-am intors de la munca,casa era goala si copilul singur in casa..dormea.pt ca stateam in chirie mi-am luat si eu si copilul lucrurile si ne-am mutat la parintii mei,unde am si domiciliul.am facut o plangere la protectia copilului ca sa pot lua copilul cu mine fara sa intervina probleme din partea mamei.am fost la un avocat si i-am spus ca doresc sa-mi fie incredintat copilul mie dat fiind faptul ca mama l-a parasit.avocatul mi-a spus ca pot sa cer doar stabilire domiciliu minor la tata.ce inseamna acest lucru?va rog mult sa ma ajutati.mentionez faptul ca nu am fost casatoriti niciodata
trebuie sa va adresati instantei cu o cerere de incredintare copil. ar fi bine sa-o promovati dvs inainte de mama.
aduceti probe ca mama l-a parasit, ca il cresteti dvs, ca-i puteti oferi conditii bune etc.
angajati avocat
dupa parerea mea, o astfel de actiune de stabilire domiciliu , ar fi inutila.
sunteti tata, nu-l tineti fara drept, si nu ar rezulta de nicaieri ca va e incredintat spre crestere si educare