avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cand poate beneficia de pensie?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cand poate beneficia de pensie?

Adresez o intrebare in numele tatalui meu care vrea sa stie cand se poate pensiona anticipat in conditiile in care este nascut la 10 august 1960 si are o vechime in munca de 31 de ani dintre care 18 ani lucrati la grupa I. Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 16:44, 16 Decembrie 2010
Limita de varsta la 61 de ani(reducere de 4 ani din 65).Anticipat la 60 de ani cu un stagiu total de cotizare de 43 de ani(fara stagiu asimilat).Anticipat partial la 60 de ani cu un stagiu de cotizare de 35 de ani(fara stagiu asimilat).O zi buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Data iesirii la pensie CRISTIAN N-I CRISTIAN N-I Buna ziua , ma bate tatal meu la cap sa ma interesez daca nascut in 1960 cu 30 de ani si 2 luni vechime in campul muncii din care 16 ani si 6 luni lucrati in ... (vezi toată discuția)
Pensionare - reducere limita varsta grupa i alexandra_21 alexandra_21 Buna ziua, Intrebarea este pentru tatal meu, nascut in noiembrie 1958, a lucrat in perioada 27.12.1979-30.03.1998 ca otelar, gr. I in procent de 100% si inca ... (vezi toată discuția)
Varsta de pensionare ContSters317928 ContSters317928 Buna seara . Mama ,nascuta in august 1960, are 26 de ani de munca , dintre care 22 de grupa a-II-a . La ce varsta se poate pensiona ? Multumesc . (vezi toată discuția)