politistul din localitate nu prea ma incurajeaza sa fac plangere,dar astazi vreau sa merg sa depun plangerea in doua exemplare la politie.avand in vedere ca am fost agresata si eu si fetita in prezenta baietelului(ambii minori) ,unde ar trebui sa mai depun o plangere ?copiii au cosmaruri ,sunt traumatizati si nu mai vor sa stea singuri cu el.
eventual as dori un model de plangere pt ca vreau sa o redactez inainte si apoi sa o inregistrez la politie.
multumesc!
avocatul pe care l-am consultat mi-a spus ca plangerea tb s-o depun la parchet si ca imi vor trebui martori.
ideea este ca eu vreau doar protectia mea si a copiilor ,nu razbunare sau pedepsirea lui.vreau ca acest om sa ma lase sa traiesc,sa am grija de copii si sa nu mai faca parte din viata mea.practic,as vrea sa fie avertizat ca ,daca se mai apropie de mine sau de copii,in felul asta,risca un dosar penal sau altceva.:help:
Buna seara! si eu am patit acelasi lucru cu ex sot,ajunsesem sa nu ma pot duce nici pana la magazin cu toate ca eram la 8 km distanta. Cu politia...........JALE....mai ales daca sunteti din aceiasi localitate.Eu am fost sfatuita de un cumnat de al meu care este tot politist,sa ma adresez sefului de politie capitanul de peste localitatile din imprejur.Acolo mi-a luat declaratie pt ca am cerut audienta,unde l-a chemat si pe el si de atunci daca se mai apropia de mine urma sa il aresteze.La mine a functionat,de atunci eram cat de cat mai linistita si puteam sa imi duc copii la scoala! Va doresc mult noroc si atenti cu oameni ca ei care l-i se "umfla muschii"numai in fata femeilor!
Proces
DiaannA
Buna ziua ,
Am un băiețel de 3 ani născut în Portugalia nu am fost căsătorită legal , tatăl este trecut în certificat (numele copilului de familie ... (vezi toată discuția)