avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Copil amenintat de politist
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Copil amenintat de politist

Buna seara,
Ieri baietelul meu de 11 ani a fost implicat intr- un conflict intre copii cand s-a jucat langa blocul nostru.
Baietelul nostru este complet nevinovat. Un alt copii a fost impins si batut , dar nu de catre el Victima nu a fost ranita de loc.

A doua zi, a venit o politista la scoala in timpul orelor si l-a interogat si l-a acuzat pe baietelul noastru in prezenta directoarei si in fata clasei.

Discutia s-a terminat cu amenintari ca va fi dus la Sc. de Corectie si amendat. Baietelul s-a speriat tare. Noi parintii nu am fost anuntati nici de politie, nici de scoala. Am aflat de la el cand a venit acasa.
Parintii au ciuda pe copilul meu, pentru ca a fost batut de coleg iar noi ne-am plans la scoala, fara a se rezolva nimic.
Considerati ca asupra copilululi meu scoala/ politista a facut un abuz, prin faptul ca :
Copilul a fost interogat fara sa fim chemati pt. a-l asista. Astfel noi nu am putut sa chemam un avocat?

multumesc



Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 23:28, 19 Ianuarie 2011
puteti depunde la comandant si la ijp, plangere impotriva politistului. prea multe nu i se pot intampla.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme de violenta in scoala generala mariancristielena mariancristielena BUNA ZIUA,ma numesc M......,sunt tatal a doi copii o fata de 11 ani,si un baietel de 6 ani si 11 luni,amandoi copii sunt inscrisii la aceeasi scoala gen,cu ... (vezi toată discuția)
Dreptul elevului , al copilului in societate marcela72 marcela72 Am si eu urmatoarea problema : fetita mea cea mica ( 11ani ) , are un coleg care o tot plesneste , cand m-am dus la scoala sa-l intreb de ce face acest ... (vezi toată discuția)
Supravegherea copiilor in timpul programului scolar Adaada2010 Adaada2010 Buna ziua, as dori sa intreb ceva, am nevoie de niste sfaturi. Copilul meu a inceput clasa 0 (abia de cateva zile a implinit 6 ani). De aproximativ doua ... (vezi toată discuția)