avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... probleme de violenta in scoala generala
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

probleme de violenta in scoala generala

BUNA ZIUA,ma numesc M......,sunt tatal a doi copii o fata de 11 ani,si un baietel de 6 ani si 11 luni,amandoi copii sunt inscrisii la aceeasi scoala gen,cu baietul am foarte mari probleme,este batut aproape in fiecare zi de un coleg de clasa,nu este sigurul copil batut de acest coleg,in fiecare zi acest coleg bate cate 1,2 copii,am primit foarte multe reclamatii de la ceilanti parintii,sa adus la cunostinta si dna directoarei despre problema acestui copil,am discutat si cu parintele acestui copil nu sa rezolvat nimic,dna directoare mi a spus personal ca nu poate sa faca nimic pana la CRACIUN,dar pana atunci copilul meu a mai fost de 2 ori batut odata a avut caupul lovit,a fost la cabinetul medical al scoli,azi 14.11.2011 ,are barbiea lovita,.O mare rugaminte la dvs ce masuri legale putem sa luam,ca sa scapam de acest copil violet.va multumesc din inima
Cel mai recent răspuns: sebastian-barbulescu , utilizator 17:41, 14 Noiembrie 2011
in primul rand mergeti si scoateti un certificat medico-legal micutului :(
in al doilea rand strangeti mai multe petitii si adresati o plangere comuna la politie...
se va constitui un dosar penal, ma intreb cum de pana acum acel copil nu a fost reintegrat intr-un centru special, directoarea aceia pare sa aibe probleme mult mai grave!!!!?#-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copil amenintat de politist camelia50 camelia50 Buna seara, Ieri baietelul meu de 11 ani a fost implicat intr- un conflict intre copii cand s-a jucat langa blocul nostru. Baietelul nostru este complet ... (vezi toată discuția)
Violenta in scoala. ce masuri pot fi luate in cazul unui elev violent? danutzik danutzik Buna ziua ! Copilul meu a fost batut in scoala ,in timpul unei pauze ,de un altul de la alta clasa ,acesta din urma este cunoscut in scoala ca un \\"copil ... (vezi toată discuția)
Violenta in scoala andreea_prof andreea_prof Copilul meu, in urma unor sicanari intre colegi si alaturandu-se unui grup de colegi mai \\\\"impunatori\\\\", a ales sa-si faca dreptate singur, jignind si ... (vezi toată discuția)