Am fost incadrat in gradul 3 de pensie de boala si pe decizie era 264 de lei si luna aceasta mi-a venit pe cupon 264+86=350 indemnizatie sociala as vre asa stiu ce e cu asta care e pana la urma pensia mea 264 sau 350?Va multumesc.
atata timp cat vi s-au dat si nu vi s-au luat bani e ok. chiar daca in decizie apareti cu 264 lei . posibil sa fi aparut modificari ....sanatate multa si sa va creasca pensia in continuare
Cuantumul pensiei dvs. este de 264 de lei. Potrivit OUG nr. 6/2009 privind instituirea pensiei sociale minime garantate, toti beneficiarii de pensie primesc 350 de lei lunar, daca pensia cuvenita sau aflata se situeaza sub nivelul pensiei sociale minime garantate.
In prezent, pensia sociala minima garantata se numeste indemnizatie sociala. Veti continua sa primiti 350 lei lunar, nu este nicio greseala.
Pensie de invaliditate
culae
buna ziua.de curand am primit decizia de pensie de invaliditate gr.2 iar pensia este in valoare de 42 de lei.mentionez ca am 42 de ani,stagiul de cotizare este ... (vezi toată discuția)