avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1016 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cuantumul pensiei; pensia sociala minima garantata
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cuantumul pensiei; pensia sociala minima garantata

Am fost incadrat in gradul 3 de pensie de boala si pe decizie era 264 de lei si luna aceasta mi-a venit pe cupon 264+86=350 indemnizatie sociala as vre asa stiu ce e cu asta care e pana la urma pensia mea 264 sau 350?Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ctln_tns , utilizator 20:01, 19 Decembrie 2010
atata timp cat vi s-au dat si nu vi s-au luat bani e ok. chiar daca in decizie apareti cu 264 lei . posibil sa fi aparut modificari ....sanatate multa si sa va creasca pensia in continuare
deci de luna viitoare sa ma astept la 350 lei in loc de 264?eu zic sa nu fie vreo greseala sa ma puna sa dau banii inapoi dupa ce i cheltui.
Cuantumul pensiei dvs. este de 264 de lei. Potrivit OUG nr. 6/2009 privind instituirea pensiei sociale minime garantate, toti beneficiarii de pensie primesc 350 de lei lunar, daca pensia cuvenita sau aflata se situeaza sub nivelul pensiei sociale minime garantate.

In prezent, pensia sociala minima garantata se numeste indemnizatie sociala. Veti continua sa primiti 350 lei lunar, nu este nicio greseala.
Multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de invaliditate pentru o persoana de 20 de ani aly99 aly99 Am un copil in varsta de 20 ani cu handicap grav,grad 1,am facut un dosar la casa de pensie pentru a primi pensie de incapacitate de munca,am depus dosarul si ... (vezi toată discuția)
Pot primi pensie socială? Ioana jurcut Ioana jurcut Am pensie de boala 640 Ron și pensie handicap gradul 2 , 350 Ron. Pot primi pensie socială? (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate culae culae buna ziua.de curand am primit decizia de pensie de invaliditate gr.2 iar pensia este in valoare de 42 de lei.mentionez ca am 42 de ani,stagiul de cotizare este ... (vezi toată discuția)