avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1033 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Unde pot ca sa platesc ca sa imi mearga Carte de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Unde pot ca sa platesc ca sa imi mearga Carte de munca in continuare

Buna seara.Va rog ca sa imi spuneti daca nu mai lucrez unde pot sa platesc sa imi mearga vechimea in continuare?va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:35, 16 Decembrie 2010
Puteti sa faceti contract cu casa de pensii.
Va multumesc .
Daca incheiati un contract de asigurare nu o sa aveti continuitate de vechime in munca , ci de stagiu de cotizare care se ia in calcul la pensie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime fara sa fiu angajat georgeromeo georgeromeo Momentan nu lucrez cu carte de munca, dar as dori sa stiu daca exista posibilitatea sa platesc o cotizatie ca sa imi mearga vechimea mai departe si unde anume? ... (vezi toată discuția)
Contributii de platit maria lorena maria lorena am o intreprindere individuala din septembrie.cum sa procedez sa imi mearga vechimea ca sa pot lua o pensie .unde trebuie sa ma duc pt a plati in continuare ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru redobindirea calitatii de asigurat Kovacs Miki Kovacs Miki Am fost angajat cu carte de munca pana in data de 20 martie 2009,apoi in perioada 27 mai 2009 si pana la data de 09 iulie 2009 am fost in somaj.Nu am mai ... (vezi toată discuția)