avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Mediere relatie contractuala
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Mediere relatie contractuala

Buna ziua,as dori sa stiu daca pot solicita chemarea reprezentantilor unei banci in fata unui MEDIATOR privind o relatie contractuala.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters122901 , utilizator 18:25, 16 Decembrie 2010
Aveti dreptul sa va adresati oricarei institutii, inclusiv institutitei mediatorului. Se poate sa incercati mai intai direct cu reprezentantii bancii sa discutati, dar depinde si de problema care urmeaza a fi pusa in discutie si daca dvs singur, ati putea sa faceti fata sau sa argumentati in favoarea dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia de intretinere - venituri din strainatate kasyeru kasyeru Parintii mei sunt divortati din 1997 iar eu locuiesc cu mama. Tatal imi plateste pensia de intretinere lunar inca de la divort fara vreo intarziere in valoare ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - program de vizita copil minor aurelboss2007 aurelboss2007 am si eu o intrebare ,sunt casatorit avem un copi de 2 ani si 2 luni iar de 1 an si 6 luni nu mai suntem impreuna eu de 9 luni sunt plecat din tara acum sunt ... (vezi toată discuția)
Am procură de reprezentare a unor moștenitori și nu o pot folosi fără anumite acte în original solicitate de diverse instituții. ce valoare are certificatul de moștenitor? vexxxler vexxxler Dupa dezbaterea succesiunii testamentare parintii mei au primit un certificat de mostenitor, cu masa succesorala mentionata explicit si mentiunile - straini de ... (vezi toată discuția)