avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 670 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... renuntare la rezidentiat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

renuntare la rezidentiat

speta:
medic rezident semneaza contract de munca pe post, conf. act OUG 12/2008, incheie act aditional prin care se obliga ca dupa obtinerea specialitatii sa lucreze un nr. de ani egal cu durata rezidentiatului.
dupa 9 luni de la inceperea rezidentiatului, inceteaza contractul de munca in baza acordului partilor.
spitatul introduce cerere de chemare in judecata pentru restituirea sumelor platite cu titlu de plata a cheltuielilor de personal pe perioada pregatirii in rezidentiat
cum combat?
Ultima modificare: Joi, 16 Decembrie 2010
aandrra, utilizator
Cel mai recent răspuns: ctynn , utilizator 23:49, 16 Decembrie 2010
inteleg ca incetarea a avut loc prin acordul partilor asta presupune ca e vina lor daca cer acum plata din timpul rezidentiatului si in sensul ca nu ati solicitat incetarea c.i.m. avand ca baza demisia
" Nemo auditur propriam turpitudinem allegans " = Nimeni nu poate invoca propria culpa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Foloase "necuvenite" catalin1catalin catalin1catalin Am lucrat 3 ani de zile ca agent de vanzari la o firma de distributie, si dupa ce mi-am dat demisia , am fost actionat de aceasta firma in instanta pentru ... (vezi toată discuția)
Restituire (returnare) salarii compensatorii iureadan iureadan Dupa decizia de concediere (colectiva), salariatul a primit X salarii compensatorii, conform CCM. Decizia a fost contestata in instanta, aceasta constatand ... (vezi toată discuția)
Anulare promisiune de vanzare dan_ionescu dan_ionescu am incheiat o promisiune de vanzare pentru un teren primind un avans din suma finala....acum un an a avut loc tranzactia.. Pot cere anularea promisiunii de ... (vezi toată discuția)