avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1030 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... asigurari de anatate
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

asigurari de anatate

daca am lucrat cu prestari servicii o luna in 2006,trebuie sa platesc asigurari de sanatate.sau era obligatia angajatorului,eu neprimind nici o hartie din care sa reiasa ce retineri a facut pe statul de plata si totodata nu am semnat nimic.totusi am platit 6% la fisc(angajatorul a platit doar 10% impozit).
Cel mai recent răspuns: Monica Miron , Consultant fiscal 09:11, 17 Decembrie 2010
da trebuia sa platiti, nu era obligatia angajatorului sa plateasca cei 5.5% ci a dvs, va puteti trezi ulterior cu hartie de la casa de sanatate de executare silita cu sume de plata plus majorarile si penalitatile de intarziere la zi!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatie de plata cas in urma unui contract de prestari servicii AndreyIonescu AndreyIonescu Buna ziua, In anul 2005-2006 am lucrat ca operator de interviuri pe baza unui contract de prestarii servicii. Firma la care am lucrat mi-a platit 10% din ... (vezi toată discuția)
Contributia asigurarilor de sanatate anculetz anculetz buna ziua. am si eu o mica problema in legatura cu plata retroactiva a asigurarii de sanatate. am 29 de ani si in 2014 am terminat facultatea de medicina. in ... (vezi toată discuția)
Pfa si cass 2010 ASPAZIA ASPAZIA Buna Ziua, sunt PFA ( pers autorizata ) in curs de a incheia contract cu casa de sanatate , am CIF de la finante si urmeaza sa depun la Casa de sanatate ... (vezi toată discuția)