avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1125 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... probleme vecin
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

probleme vecin

Locuiesc in oras la casa si am o problema cu vecinu care creste porci si gaini chiar in geamul de la casa mea.Mentionez ca distanta dintre peretele casei si gardul vecinului este 1m conform autorizatiei de constructie.Cum sa procedez pentru a scapa de mirosurile insuportabile,lam rugat in repetate randuri sa mute cotetele din geam.
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 11:28, 17 Decembrie 2010
Daca sunteti prejudiciat de aceasta fapta a vecinului dvs., puteti formula o actiune privind "obligatia de a face", puteti solicita eventual despagubiri, daca ati suferit un prejudiciu (art.998-999 C.civ.) si/sau cere instituirea de masuri pentru ne/respectarea "obligatiei de a face" (daune cominatorii-de exemplu).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cresterea animalelor ContSters173779 ContSters173779 Buna ziua.Locuiesc in orasul Sulina la casa si am o problema cu vecinu care creste porci si gaini chiar in geamul de la casa mea.Mentionez ca distanta dintre ... (vezi toată discuția)
Reclamatie vecin care creste porci si gaini ibmt ibmt Buna, stau la casa intr-un oras ~16000 loc.Vecinul meu creste gaini si porci,mirosul este insuportabil.Pe langa miros mai este si mizeria care se ... (vezi toată discuția)
Constructie 13anamb 13anamb buna ziua -De 5ani am o casa la \\"tara\\". Am pus in ghilimele tara pentru ca in acte scrie oras Boldesti Scaieni, Cartier Seciu, dar in realitate este ca la ... (vezi toată discuția)