avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cresterea animalelor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cresterea animalelor

Buna ziua.Locuiesc in orasul Sulina la casa si am o problema cu vecinu care creste porci si gaini chiar in geamul de la casa mea.Mentionez ca distanta dintre peretele casei ,fereastra si gardul vecinului este 1m conform autorizatiei de constructie.Cum sa procedez pentru a scapa de mirosurile insuportabile,lam rugat in repetate randuri sa mute cotetele din geam.
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 18:48, 29 Decembrie 2010
Buna ziua !
Faceti reclamatie la DSP pe raza caruia locuiti ... Va fi amendat si obligat sa respecte legislatia ....
faceti sesizare scrisa la DSV si primarie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme vecin ContSters173779 ContSters173779 Locuiesc in oras la casa si am o problema cu vecinu care creste porci si gaini chiar in geamul de la casa mea.Mentionez ca distanta dintre peretele casei si ... (vezi toată discuția)
Reclamatie vecin care creste porci si gaini ibmt ibmt Buna, stau la casa intr-un oras ~16000 loc.Vecinul meu creste gaini si porci,mirosul este insuportabil.Pe langa miros mai este si mizeria care se ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie facut cand vecinii cresc pasari si animale exat langa gardul de hotar nsb nsb buna ziua, locuiesc in mediu rural, si am vecinii sin fata cat si din spate care cresc pasari si animale. nu m-ar deranja cu nimic acest lucru dar pasarile ... (vezi toată discuția)