avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... recuperarea cheltuilelilor cu medicamentele cumparate ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

recuperarea cheltuilelilor cu medicamentele cumparate in spital

in spital doctorul a spus sa-mi cumpar medicamentele pentru tratarea unui accident vascular.se pot recupera banii de la casa de sanatate ?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Amironesei , Consilier juridic 15:08, 17 Decembrie 2010
Nu cred ca aveti sanse prea mari, intrucat nu exista nicio intelegere scrisa in acest sens intre d-voastra si spital.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

C.a.s. decontare bani dupa operatie de urgenta. MaitePerroni MaitePerroni Tatal meu a fost operat de urgenta (daca nu ramanea schiop) acum cateva zile.Operatia a fost la sold pentru fractura. Doctorul a spus ca nu au pe stoc placa ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de spitalizare in urma unui accident yvar2005 yvar2005 In urma unui accident rutier au fost spitalizate sotia 12 zile ,fiica si nora cate 11 zile ,autorul accidentului fiind fiul meu [derapare si izbire de un pom]. ... (vezi toată discuția)
Externare nou-nascuti la cerere Raresh_81 Raresh_81 Buna seara, Ma confrunt cu urmatoarea situatie. Sotia a nascut gemeni duminica trecuta (20 iulie). Desi copiii pun in greutate si au o stare generala buna, ... (vezi toată discuția)