avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... alocatie copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

alocatie copil

Buna ziua.Vreau sa stiu cum procedez pentru alocatia copilului nou nascut.Mentionez ca sunt in divort cu sotul din acte, care nu este tatal copilului, iar certificatul de nastere la rubrica tata este sotul din acte.Ceea ce ma intereseaza sunt actele pe care trebuie sa le pregatesc si cum sa procedez.Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 21:27, 17 Decembrie 2010

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara- tagada de paternitate Mirelaflorentina Mirelaflorentina Buna ziua verișoara mea este divorțat acum a facut un copil si pe certificatul de nastere este trecut si fostul soț și actualul concubin cu care are fetita ... (vezi toată discuția)
Schimbare de nume a minorului loreviki loreviki buna ziua.ma numesc virlan loredana,am un copil de 7 ani care actual poarta numele fostului meu sot nefiind tatal copilului.intre timp am divortat eu am trecut ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere tulfuti tulfuti Buna seara va rog sa ma indrumatii si pe mine pt ca nu stiu unde sa apelez .Am fost casatorita dar nu mai eram inpreuna de 14 ani si nu am divortat din ... (vezi toată discuția)