avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... schimbare de nume a minorului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

schimbare de nume a minorului

buna ziua.ma numesc virlan loredana,am un copil de 7 ani care actual poarta numele fostului meu sot nefiind tatal copilului.intre timp am divortat eu am trecut la numele anterior dar copilul a ramas tot pe numele lui.in certificatul de nastere a copilului la tata e linie.cum pot proceda sa il trec pe numele meu de familie?multumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:38, 7 Iulie 2015
Nu știu cum a rămas pe numele soțului dacă nu îl are ca tata în certificat.
Ii schimbați numele pe cale administrativa. Procedura și acte necesare găsiți în link.
Reveniți dacă mai aveți întrebări. [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce nume de fam se trece pe certicatul copilului cris_13 cris_13 buna, as dori un raspuns, ce nume de familie se trece pe certificatul de nastere al copilului, daca MAMA are numele de familie dintr-o casatorie anterioara, ... (vezi toată discuția)
Adaugare nume de familie la numele actual ContSters129337 ContSters129337 Sunt divortata. Am un copil minor. Tatal lui nu a fost de acord ca eu sa port in continuare numele de familie pe care il poarta si copilul. Fiul meu este ... (vezi toată discuția)
Schimbarea numelui cnmaria76@live.it cnmaria76@live.it Salutari la toata lumea! Am cateva intrebari la care sper sa imi puteti raspunde 1.In urma divortului am pastrat numele sotului pentru a nu fi nevoita sa ... (vezi toată discuția)