avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... nu am primit salariile integral
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

nu am primit salariile integral

ma numesc sicoe angelica cristina si sunt angajata la sc regent security prahova la un punct de lucru in Brad jud Hunedoara in calitate de agent paza. in luna august in perioada 1-15 am fost in concediu legal,in perioada 15-25 am fost la servici efectuind 6 ture de 12 ore iar in perioada 25-31 am fost in concediu medical.pentru aceasta luna august am luat 295 de lei in luna octombrie . in luna septembrie am fost in continuare in concediu medical in perioada 1-7 iar din data de 8 am fost la serviciu, pentru aceasta luna septembrie am luat 500 lei in luna noiembrie. pentru aceste lucruri am luat legatura cu sefi mei dar si pina acuma nu miau dat un raspuns concret ,mai mult salariul pentru luna octombrie pentru 240 de ore am luat 670 de lei iar alti colegi de la un puct de lucru apropiat au luat 780 de lei deci si ptr luna octombrie miau taiat 110 lei .in consecinta cu rugamintea de a ma ajuta va rog respectuos sa ma invatati ce sa fac ,la cine sa apelez pentru rezolvarea acestei probleme pentru ca la cei de la firma la care sint angajata nu gasesc nici o intelegere ex. nu vor nici sa imi deie un nr de tel de la alti sefi mai mari sa ma pot plinge in speranta ca ma veti ajuta va multumesc si astept un raspuns si un ajutor din partea d-voastra
Cel mai recent răspuns: sicoe florin sorin , utilizator 09:33, 20 Decembrie 2010
Cerere scrisa si depusa la secretariatul angajatorului, prin care solicitati lamuriri scrise privind situatia d-voastra.
Petitie la ITM
Eventual chemetii in judecata pentru pretentii.
cererea de care spuneti d-voastra am facut-o si nu am primit nici un raspuns scris ci numai promisiuni verbale de citeva luni incoacea.petitie am facut la indicatia d-voastra in data de 16.12.2010 iar acum as vrea sa imi dati d-voastra o indicatie . daca astazi imi depun o cerere de preaviz de 15 zile, cind o sa imi expire preavizul o sa imi deie restul de bani pe care ar trebui sa mi deie sau tot numai prin proces am sa imi recuperez suma de bani. sau daca imi cer eu preavizul am sa pierd dreptul de ai mai da in judecata si a mai recupera bani

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! mi-am dat demisia de la o fabrică de confecții ... Florica Mihăilă Florica Mihăilă Bună ziua! Mi-am dat demisia de la o fabrică de confecții la data de 28 septembrie 2021. Am avut 9 zile din 20.concediu de odihnă pe anul acesta. Cîți ... (vezi toată discuția)
Calcul concedii medicale Angela63 Angela63 Buna ziua, Va rog daca se poate sa ma ajutati cu un raspuns. Cum se calculeaza indemnizatia pentru concediu medical in urmatoarea situatie: In anul 2010, ... (vezi toată discuția)
Demisie cu sau fara preaviz? constantin alina constantin alina Buna seara! Am o nelamurire si as aprecia tare mult un raspuns care m-ar putea ajuta. Momentan lucrez ca si educatoare la o gradinita privata. Intentionez sa ... (vezi toată discuția)