avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... drept civil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

drept civil

vreau sa-mi cumpar un apartament si parintii mei sunt de acord sa puna ipoteca apartamentul lor,dar in acelasi timp ar vrea sa facem ceva acte pt a se asigura ca eu imi platesc ratele la banca iar ei sa nu stea cu frica in san ca vine banca sa le ia casa. Se poate face ceva in privinta asta?
Cel mai recent răspuns: cri_ , utilizator 22:13, 18 Decembrie 2010
De ce nu instituiti ipoteca pe imobilul ce urmeaza sa-l achizitionati? In acest fel s-ar putea elimina ipoteca de pe apartamentul parintilor.
pt ca nu am 20 sau 25% avansul care se cere .
consultati un notar pe aspectul invocat de dvs.
...actul dorit de dumneavoastra nu se poate intocmi...insa ma gandesc ca dupa ce treceti apartamentul pe numele dvs sa faceti un contract de ipoteca pe acest apartament cu parintii de data aceasta...daca nu va platiti ratele banca vinde apartamentul parintilor iar parintii vand apartamentul dvs...mai mult nu vad ce se poate face...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire si.monette si.monette fratele meu a ipotecat pe o perioada de 25 de ani apartamentul parintilor, acelasi in care locuim toti 4. as dori sa aflu cui ii revine acest apartament, cine ... (vezi toată discuția)
Divort cu copil minor si partaj miti1956 miti1956 buna ziua va rog sa -mi dati niste sfaturi .Fata mea vrea sa divorteze au un copil minor de 8 ani si o locuinta comuna pe care au cumparat-o impreuna ... (vezi toată discuția)
Drepturi sot in caz de divort ursica ursica Sunt casatorita si impreuna cu sotul meu si cei doi copii minori locuiesc intr-un apartament din Bucuresti cumparat pe numele tatalui meu. Pentru ... (vezi toată discuția)