avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asigurare obligatorie
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurare obligatorie

Stiam ca pentru locuintele din chirpici, caramida nearsa asigurarea este de 10 euro pe an. Azi, am fost informat ca plafonul a fost modificat si pretul va fi de 20 euro.
Este adevarat?
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 21:11, 17 Decembrie 2010
emilia iuga a scris:

Stiam ca pentru locuintele din chirpici, caramida nearsa asigurarea este de 10 euro pe an. Azi, am fost informat ca plafonul a fost modificat si pretul va fi de 20 euro.
Este adevarat?

Tocmai am terminat de actualizat Legea 260/2008 si nu reiese ceea ce sesizat dvs. Dar, din practica, am observat ca sunt societati de asigurari care in programul informatic chiar daca selectezi "LOCUINTA DE TIP B " ei tot 20 de euro iti incaseaza. Acest lucru nu e tocmai cusher.......
Chiar pe forum a aparut azi Legea 248/2010 pt completarea Legii 260/2008, in care se specifica foarte clar ca primele de asigurare au ramas de 20 euro pt locuintele tipA si 10 euro pt cele tip B.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare alexa groupama ciiprian24 ciiprian24 Am făcut o asigurare facultativa la Groupama dar fiind locuința din chirpici nu m-a asigurat în caz de inundatii. La ei merge sa asiguri numai daca ai ... (vezi toată discuția)
Asigurare locuinta Marina13 Marina13 As dori sa stiu daca e obligatorie asigurarea locuinței si daca da,niste sugestii ( nume asiguratori) m-ar ajuta mult.Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Asigurarea obligatorie a locuintei hollosinicolae@gmail.com hollosinicolae@gmail.com Care sunt sumele asigurate si sumele de plata corespunzatoare acestora? asigurarea obligatorie a locuintei se poate plati si in rate? Sunt facilitati pentru ... (vezi toată discuția)