avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... recurs la nerespectarea codului de procedura
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

recurs la nerespectarea codului de procedura

buna seara.- va rog sa-mi spuneti daca se plateste taxa pentru recurs la litigii de munca.- multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:27, 18 Decembrie 2010
nu, nu se plateste nicio taxa... art. 285 c. mun..
cind o instanta mentioneaza in cuprinsul unei hotarari ca ex. :inst. considera ca reclamantul a fost angajatul SC....doar in perioadele.......de ce nu s-a dat hotararea de reconstituire a vechimii in munca pe perioadele... care insumate rezulta aproape 5 ani
asi mai avea o nelamurire,in timpul procesului am aratat ca un inscris este fals si am aratat autorul acestui fals invocand art.183 cpc.instanta trebuia sau nu, sa suspende judecarea pricinii inaintand inscrisul procurorului impreuna cu un proces- verbal, pe care nu l-a intocmit,eu cred ca nu s-a respectat procedura.
1. Ce solutie a pronuntat instanta ?

2. Dacă partea care defaimă înscrisul ca fals arată pe autorul sau complicele falsului, instanţa, odată cu sesizarea procurorului, poate suspenda judecata pricinii. - art.183 C.proc.civ.
Prin urmare, instanta nu este obligata sa suspende judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnatura falsa Matist Matist Buna ziua. La un dosar care este in derulare la o judecatorie, din partea adversara sa depus o intampinare. Partea adversara este compusa din trei ... (vezi toată discuția)
Cerere de inscriere in fals in procesul civil leusan leusan Daca intr-un proces (civil ) partea adversa depune cerere de inscriere in fals pentru doua inscrisuri sub semnatura privata depuse ca probe principale si ... (vezi toată discuția)
Actiuni, civila si penala zerognost zerognost O actiune civila in pretentii aflata pe rol se va suspenda daca exista si o plangere penala pe rol, pentru inselaciune, ce se refera la aceasi chestiune? Care ... (vezi toată discuția)