avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... impozit pe venit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

impozit pe venit

daca un muncitor a lucrat cu contract de munca in spania si i s-au retinut toate contributiile sociale,la intoarcerea in tara i se mai retine odata impozitul pe venit?
Cel mai recent răspuns: emilia2005 , utilizator 11:40, 2 Ianuarie 2011
Impozitul se plateste in tara in care ai stat, ai locuit, ai domiciliat mai mult de 183 zile pe an.
kappauser a scris:

Impozitul se plateste in tara in care ai stat, ai locuit, ai domiciliat mai mult de 183 zile pe an.

Daca am un contract de munca pe o perioada de 9 luni cu posibilitate de extindere si rezidenta in tara in care imi desfasor activitatea platesc impozit in Romania.Ceea ce ati scris mai sus unde se regaseste,in ce lege?Merci pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributii salariale si impozit aferent salariului obtinut din strainatate Cateye Cateye Sunt angajata a unei firme cu sediul in Polonia, cu un contract de munca pe perioada nedeterminata. Activitatea pe care o desfasor este exclusiv pe teritoriul ... (vezi toată discuția)
Impozitul pe profit germania si romania Dana Drambarean Dana Drambarean Buna, Am si eu o nelamurire. Daca lucrez si primesc bani atat in Germania cat si in Romania, in care dintre cele 2 tari platesc impozit? Care este ... (vezi toată discuția)
Cetatean roman, rezident al unei tari din orientul mijlociu (tax free salary), trebuie sa plateasca impozit la repatrierea in romania? georgekwt georgekwt Buna Ziua! Sunt plecat din Romania din 2003, februarie, cu contract de munca, obtinut prin firma de intermedieri, in Emiratele Arabe, unde am lucrat in ... (vezi toată discuția)