avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 260 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită suspendare autorizatie de functionare
Discuție deschisă în Executare silită

suspendare autorizatie de functionare

buna seara.am obtinut dupa o perioada lunga de timp in care ne-am judecat cu primaria suspendarea autorizatiei de functionare a unui bar si club de noapte. din pacate cacestia nu respecta hotararea.ce pot face in continuare?cui sa ma adresez ca primaria e zero barat?multumesc.cu stima
Cel mai recent răspuns: braxcom1959 , utilizator 12:52, 19 Decembrie 2010
ati obtinut suspendarea de functionare emisa de catre ce autoritate? sunt mai multe autorizatii necesare functionarii si fiecare dintre ele are prevazuta in lege o anumita sanctiune in cazul functionarii barului fara respectiva autorizatie.

in general va adresati autoritatii ce a emis respectiva autorizatie si politiei.
Este vorba de autorizatia de functionare eliberata de primarie.Tocmai ei nu fac nimic din cauza caracatitei existente.Am facut plangere penala la politie dar nu sa miscat nici un pai pana acum? Va multumesc de raspuns. Cu stima

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de functionare emisa de primarie braxcom1959 braxcom1959 BUNA ZIUA. AM REUSIT SI INSTANTA A SUSPENDAT AUTORIZATIA DE FUNCTIONARE PENTRU UN CLUB DE NOAPTE SI BAR CU TERASA.DIN PACATE PRIMARIA DOAR LE-A COMUNICAT ... (vezi toată discuția)
Sentinta judecatoareasca definitiva si irevocabila braxcom1959 braxcom1959 Buna ziua.Revin cu precizari si intrebari.Am actionat in judecata primaria pentru suspendarea autorizatiei de functionare emisa de primaria acordata unui club ... (vezi toată discuția)
Bar la parterul blocului robertalin86 robertalin86 As dori sa va adresez o intrebare deoarece la parterul blocului meu a aparut peste noapte un bar fara ca locatarii din bloc sa fie măcar întrebaţi daca ... (vezi toată discuția)